Vermoeidheid

Vermoeidheid kan ontstaan door bijvoorbeeld bloedarmoede, ziekte van pfeiffer, hart- en vaatziekten, schildklierproblemen, antibiotica en na corona.
Ook psychische of lichamelijke klachten kunnen vermoeidheid veroorzaken.
Welke tips zijn er om vermoeidheid tegen te gaan?

4 gedachten over “Vermoeidheid”

  1. Belangrijk is te weten waardoor de vermoeidheid is ontstaan. Komt het door de stress, waardoor je weinig slaapt is, dan kunnen etherische oliën op basis van melisse, valeriaan en lavendel meer ontspanning geven. Komt de vermoeidheid door regelmatig sporten dan is vaak een uitgebalanceerde multivitaminen aan te raden om de te korten van de vitaminen en mineralen weer aan te vullen.

  2. Regelmatige blaasontstekingen en antiobiotica die ik kreeg voorgeschreven hebben best een aanslag gehad op mijn weerstand. Nu ik cranberry capsules gebruik en extra vitamine C voel ik mij veel beter.

  3. Na de corona heb ik weken nauwelijks energie gehad. Veel rust en een acidophileskuur heeft mij goed gedaan. Dit gebruik ik nu nog steeds bij mijn multivitaminen en de energie begint weer te komen.

  4. Ik ben vegetariër en het bleek dat ik vitamine B12 te kort had. Na een bloedonderzoek bleek dat de reden te zijn voor de eeuwige vermoeidheid . Ik kreeg vitamine B12 voorgeschreven en heb nu geen last meer van moeheid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Slimmeweetjes