Buikpijn

5 gedachten over “Buikpijn”

  1. Probiotica kunnen een gunstig effect hebben om het evenwicht in de darmen weer te herstellen na een paar dagen buikpijn. Probiotica zijn goede darmbacteriën die zorgen voor een goede spijsvertering, stoelgang, darmflora en immuunsysteem.

  2. Bij een buikpijn is mijn maag ook vaak overstuur. Ik begin met een bouillonblokje op te lossen in kokend water en langzaam op te drinken. Wanneer de krampen weer zijn verdwenen gebruik ik weer een multi vitaminen om de weerstand op peil te houden.

  3. Laatst had ik last van buikpijn en gebruikte een magnesium supplement en dat ging prima. Na een paar uur had ik al geen last meer.

  4. Drink kamille in combinatie met venkelthee omdat dit ontspannend werkt bij buikpijn. Smeer je buik in met een vitamine huidolie waarbij je een paar druppels lavendel toevoegt om het ontspannende effect te krijgen.

  5. Wanneer buikpijn te lang duurt is het raadzaam om contact op te nemen met uw huisarts. Deze kan onderzoeken wat de achterliggende oorzaak is en de juiste medicatie uitschrijven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Slimmeweetjes