Candida

5 gedachten over “Candida”

  1. Het ontstaan van een candida kan onder invloed van medicatie(antibiotica) en bijvoorbeeld door een te lage weerstand in het immuunsysteem tot stand komen. Na een antibioticum is het altijd verstandig om een probiotica kuur te gebruiken.

  2. Mijn gevoelige blaas is best een probleem. Wanneer ik dagelijks cranberry’s eet is het minder gevoelig.

  3. Denise Streefkerk

    Ik heb regelmatig last van spruw dat ook duidt op een candida infectie in de mond en stip het regelmatig aan met grapefruit zaad extract vanwege zijn schimmelwerende eigenschappen. Wanneer je mond gevoelig is kun je dit ook mengen met kokosolie. Tip van mijn moeder.;-)

  4. Laatst vroeg ik aan de dokter hoe lang het duurt wanneer de candida is verdwenen? Ik heb al weken last gehad van vaginale schimmel met jeuk en afscheiding. Volgens de dokter kan het inderdaad weken duren en hij gaf aan dat de infectie eigenlijk niet te behandelen is. Wel kreeg ik een tip om cranberrie sap te drinken en een probiotica kuur met een hoge dosis darmbacterie stammen te gebruiken.

  5. Maanden heb ik gelopen met vermoeidheidsklachten, ik heb van alles geprobeerd om de weerstand omhoog te krijgen maar helaas zonder resultaat. Ik werd via een kennis op geattendeerd om eens een candida test te doen. Via internet kocht ik een test en bleek dat ik een candida infectie had opgelopen. Na gebruik van een D Mannose kuur in combinatie met grapefruit extract druppels gaat het stukken beter met mij en voel ik mij steeds fitter.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Slimmeweetjes