About us

Over onze slimme weetjes

Op onze website slimmeweetjes.nl vind je handig tips en wondermiddelen van grootmoeder tot moeder en kinderen die op generatie overgaan. Slimmeweetjes richt zich voornamelijk op beauty en gezondheidstips. Consumenten die leuke tips hebben dat een meerwaarde voor de website is zullen wij plaatsen om bezoekers van deze website te informeren. Alle tips die bij ons binnenkomen worden eerst gecontroleerd en zo nodig tekstueel aangepast. Het gebruik van deze tips op slimmeweetjes.nl is op eigen risico.

Tips voor een betere gezondheid

Wij adviseren u wanneer klachten langer aanblijven om contact op te nemen met uw huisarts die het welzijn van uw gezondheid op de eerste plaats zet.

Tips voor beauty

Huidklachten zijn er in verschillende soorten. Op onze site vindt u tips die bij kunnen dragen voor een prachtige en stralende huid. Ook hier willen wij aangeven wanneer deze informatie geen effect heeft op uw huid, zo spoedig mogelijk contact op te nemen met u huisarts of specialist om naar alternatieven te zoeken.

Nieuwe tips meer dan welkom

Wanneer u een interessante tip heeft en u wilt deze plaatsen op onze website, kunt u op de hoofdpagina klikken op nieuwe tip toevoegen.
Slimmeweetjes is gevestigd op de GH Roeterdinkstraat 52, 3781 CC Voorthuizen
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial