4 gedachten over “Blaasproblemen”

  1. Cranberry tabletten met D Mannose wordt veel ingezet in de drogisterij, apotheek en speciaalzaak bij de behandeling van een blaasontsteking. De cranberries zorgen dat de zuurgraad in de blaas wordt verhoogd en de D-Mannose is vele malen krachtiger dan alleen cranberry en laat de goede bacteriën met rust en daardoor treedt er geen resistentie op. Ons lichaam verteert het grootste deel van D-Mannose juist niet zodat dit bestanddeel onaangetast in de blaas en urinewegen terechtkomt waar de E-coli bacteriën zich aan het slijmvlies hebben gehecht. Deze bacteriën hechten zich vast aan de bindingsstof die D-Mannose heeft waardoor je als het ware de E colli bacteriën wegspoelt bij het urineren.

  2. Om de bacteriën en infecties te kunnen uitroeien in de blaas is het van belang om om het zuurgehalte van je blaas te verhogen. Dit kun je doen door gebruik te maken van grapefruit druppels die het milieu in de blaas verbetert.

  3. Daisy ten Kate

    Ik heb een tijd gehad dat ik zeker 1 keer per maand een blaasontsteking had. Na de zoveelste antibiotica kuur was ik het zat. Ik werd steeds vermoeider waardoor mijn weerstand ook minder werd. In de speciaalzaak werd mij geadviseerd om een goede probiotica kuur in combinatie met een goed opneembare multivitaminen te gebruiken om de weerstand weer te verhogen. Een super advies dat mij heel goed heeft geholpen.

  4. de specialist

    Incontinentie is het ongewild verlies van urine. Vaak kun je na een bevalling last krijgen van ongewild urine verlies. Je kunt contact zoeken met een bekkenfysiotherapeut waar de bekkenbodem spieren worden getraind. Een belangrijke oefening die u zittend, liggend of staand kunt uitvoeren duurt ongeveer 2 a 3 minuten. Belangrijk is dat u rustig ademt, probeer 10x de spieren aan te spannen( net of u de urine wilt ophouden) Probeer tijdens het aanspannen een paar keer iets harder aan te spannen. Wanneer u de spanning loslaat probeer even 5 seconden te ontspannen en herhaal dit 10 keer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Slimmeweetjes