Vitamine C serum klinisch bewezen | slimmeweetjes

by | Jan 10, 2024 | 0 comments

Sinds 2022 is het team van LivingGreens hard aan het werk om ons portfolio van natuurlijke, krachtige en bewezen huidverzorgingsproducten uit te breiden. Onze nieuwste aanwinst is het vitamine C Serum op basis van teunisbloemolie en vitamine E, met voordelen voor hydratatie en bescherming tegen vochtverlies voor het gehele jaar.  Dit verzachtende serum voelt bij het aanbrengen zacht en zijdeachtig aan en helpt vocht aan te vullen en vast te houden.

Klinische bewezen ingrediënten

Het LivingGreens Vitamine C Serum bevat klinisch bewezen huidverzorgingsingrediënten, waaronder:

 • Hyaluronzuur: Van hyaluronzuur is bekend dat het een bijzondere hydraterende eigenschappen bezit en biedt uitstekende ondersteuning tegen rimpels, wondgenezing en verzorging na de behandeling. Geeft gladheid en zachtheid aan de huid.
 • Teunisbloemolie: is een natuurlijk verzacht middel dat de huid helpt hydrateren en verzachten. Het kan helpen om droogheid, schilfering en jeuk te verminderen. Daarnaast kan teunisbloemolie de verschijning van fijne lijntjes en hoeveelheden helpen verbeteren, en de huid helpen te verstevigen en te versterken.
 • Vitamine E: de antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen van vitamine E maken het tot een effectief ingrediënt in huidverzorgingsproducten tegen natuurlijke veroudering. Het kan de verschijning van hoeveelheden, fijne lijntjes en ouderdomsvlekken helpen verminderen en de enorme huidtextuur en elasticiteit verbeteren.

  Gezichtshuid

  Gezichtshuid


  Onze geschiedenis

  LivingGreens is opgericht door de twee eigenaren Meri en Maarten-Jan Drent Op basis van hun ervaring met gezondheidsproducten die resultaat geven bij hun klanten.Meri begrijpt dat huidverzorging een bijzondere tak is, maar niet al te ingewikkeld hoeft te zijn. Daarom creëerde ze een serum, gewoon omdat haar klanten daar behoefte aan hadden.
  LivingGreens Vitamine C Serum is de nieuwste toevoeging aan onze lijn.


  Vitamine-C-serum-en-hyaluronzuur-vrouw

  Vitamine-C-serum-en-hyaluronzuur-vrouw

   

  De vitamine C inspiratie

  “Het Vitamine C Serum is ontworpen voor ieder huidtype, met een dubbelwerkende hydratatie en verbetering van de huidbarrièrefunctie”, zegt Meri Drent, oprichter van Livinggreens. “We hebben dit serum gemaakt om langdurige hydratatie en veerkracht van de huid op te bouwen, vroegtijdige veroudering te voorkomen en fijne lijntjes en rimpels te verminderen.”

  Vitamine C Serum wordt op onze website verkocht via deze link: https://www.livinggreens.nl/product/vitamine-c-serum-hyaluronzuur-30ml/

0 Comments

Geef een reactie

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial