Kramp in kuiten

Wat doe je als je kramp in je kuiten krijgt?
Kramp in de kuiten kan erg gevoelig of pijnlijk zijn.
Kuitkramp is het onwillekeurig samentrekken van alle vezels in de spieren.
Kramp kan ontstaan door een verkeerde houding of bepaalde te korten van voedingsstoffen.

4 gedachten over “Kramp in kuiten”

  1. Wanneer ik veel sport ben ik er achter gekomen dat wanneer ik onvoldoende drink of voedsel tot mij neemt ik regelmatig last van kuitkrampen krijg. Nu ik regelmatig eet en drink tijdens het sporten heb ik geen last van kuitkrampen meer.

  2. Joost Dijkstra

    Via een kennis die ook regelmatig last had van kuitkrampen kreeg ik de tip om een magnesium supplement dagelijks te gaan slikken. Goede tip, sinds ik magnesium slik zijn de klachten met 90% afgenomen.

  3. Wij wandelen veel, soms wel 15 km per dag. Dat vergt best wat voor je benen, kuiten en voeten. Nu ik mijn benen en kuiten insmeer met spiercrème met menthol hebben wij geen last meer van krampen.

  4. Sjanne Veerman

    Ik heb altijd koude voeten, benen en kuiten. Sinds ik regelmatig een warm bad neem en na het afdrogen mijn benen en kuiten insmeer met massageolie heb ik nauwelijks last meer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Slimmeweetjes