Kramp in benen

Wat doe je als je kramp in je benen krijgt?
Kramp in de benen kan erg gevoelig of pijnlijk zijn.
Door je verkrampte spier weer doen ontspannen kun je je gewicht op het betreffende been plaatsen en de knie te buigen zodat de kuit iets wordt uitgerekt.
Welke slimme weetjes zijn er nog meer?

3 gedachten over “Kramp in benen”

  1. Een magnesium te kort kan een mogelijke oorzaak van beenkrampen zijn. Magnesium is een belangrijk onderdeel in het lichaam voor een goede werking van de spieren. Een citraat vorm is wetenschappelijk bewezen dat het de magnesiumwaarden in alle spierweefsels verhoogd.

  2. Alfons Kraats

    Ik ben een frequent sporter en verg veel van mijn spieren. Voor en na het sporten gebruik ik een sport massageolie om de spieren soepel te houden. Echt geweldig. Nooit last van krampen.

  3. Ik had iedere nacht wel last van beenkramp. Sinds ik dagelijks voldoende water drink en s’avonds uit voorzorg mijn benen insmeer met de oud hollandsche spiercrème heb ik zelf geen last meer van krampen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Slimmeweetjes