5 gedachten over “Blaasontsteking tips”

  1. Cranberry tabletten met D Mannose wordt veel ingezet in de drogisterij, apotheek en speciaalzaak bij de behandeling van een blaasontsteking. De cranberries zorgen dat de zuurgraad in de blaas wordt verhoogd en de D-Mannose is vele malen krachtiger dan alleen cranberry en laat de goede bacteriën met rust en daardoor treedt er geen resistentie op. Ons lichaam verteert het grootste deel van D-Mannose juist niet zodat dit bestanddeel onaangetast in de blaas en urinewegen terechtkomt waar de E-coli bacteriën zich aan het slijmvlies hebben gehecht. Deze bacteriën hechten zich vast aan de bindingsstof die D-Mannose heeft waardoor je als het ware de E colli bacteriën wegspoelt bij het urineren.

  2. Om de bacteriën en infecties te kunnen uitroeien in de blaas is het van belang om om het zuurgehalte van je blaas te verhogen. Dit kun je doen door gebruik te maken van grapefruit druppels die het milieu in de blaas verbetert.

  3. Mijn moeder gaf altijd het advies on 3 x daags 1 vitamine C1000 tablet te gebruiken met een groot glas water. Vitamine C is van oorsprong zuur, dat goed is voor de blaas. Ze had inderdaad gelijk.

  4. Daisy ten Kate

    Ik heb een tijd gehad dat ik zeker 1 keer per maand een blaasontsteking had. Na de zoveelste antibiotica kuur was ik het zat. Ik werd steeds vermoeider waardoor mijn weerstand ook minder werd. In de speciaalzaak werd mij geadviseerd om een goede probiotica kuur in combinatie met een goed opneembare multivitaminen te gebruiken om de weerstand weer te verhogen. Een super advies dat mij heel goed heeft geholpen.

  5. Na vele blaasontstekingen in een jaar kreeg ik de tip om een theelepeltje vitamine C poeder in te nemen met water voor de avond maaltijd. Dit combineer ik nog steeds met een hoog geconcentreerd cranberry preparaat. Voor mij is dit de oplossing om de blaasontsteking te bestrijden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Slimmeweetjes